OR Trainingen | OR Cursussen | OR Opleidingen | Trainingen Ondernemingsraad | Trainingen OR

OR TRAININGEN

Cursussen OR // Cursussen Ondernemingsraad // Ondernemingsraad Cursussen // Trainingen voor Ondernemingsraad // Cursussen voor Ondernemingsraad // Cursussen voor OR // Onderwerpen OR Cursus

OR Cursus Logo

DE OR CURSUSSEN

Hieronder tref je een overzicht van OR trainingen. Er zijn “Incompany", “Op Locatie", “Live Online" en “E-Learning" cursussen. De incompany OR cursussen worden gegeven bij jou op het bedrijf. De OR trainingen op locatie worden gegeven op een door jou gekozen locatie. De live online cursussen ondernemingsraad worden met behulp van video conferencing software online gegeven, via bijvoorbeeld TEAMS. En de E-learning OR trainingen bestaan uit online video’s en testen.

or cursussen

OR Cursussen Incompany

Dit zijn de cursussen die bij jouw op het bedrijf gegeven kunnen worden. Eigenlijk zijn dat bijna alle mogelijke cursussen.  De enige cursussen die niet incompany gevolgd kunnen worden, zijn de e-learnings. De prijs van alle incompany cursussen is lager dan de richtprijs van de Sociaal Economische Raad (SER). Daarom zijn de kosten voor de werkgever aftrekbaar. De kosten zijn afhankelijk diverse factoren, waaronder het aantal deelnemers aan de training. De exacte prijs van een cursus kun je ontvangen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

or trainingen

OR Trainingen Open Inschrijving

Dit zijn OR trainingen die aan verschillende OR-leden gegeven worden. De trainingen zijn op een vaste locatie en op een vaste datum. Het aantal deelnemers varieert van 3 tot maximaal 15 deelnemers. Ook bij open inschrijving trainingen zijn de kosten afhankelijk van diverse factoren, waaronder het aantal deelnemers. De prijs is niet afhankelijk van het totaal aantal deelnemers, maar van het aantal deelnemers per ondernemingsraad.

cursussen ondernemingsraad

Cursussen Ondernemingsraad Live Online

Dit zijn cursussen ondernemingsraad die online te volgen zijn. De cursus wordt gegeven door een trainer die live aanwezig is. Helaas zijn niet alle cursussen hiervoor geschikt, daarom heb ik een selectie moeten maken. De online cursussen ondernemingsraad worden heel goed beoordeeld. De meeste OR-leden beoordelen de online cursussen met 5 sterren. Ik begrijp dat veel OR-leden sceptisch tegenover een online cursus staan, maar de beoordelingen bewijzen dat het toch een heel goed alternatief is voor een cursus op locatie.