OR Cursus Communicatie

OR Cursus Beoordelingen van Trustpilot
OR-CURSUS.com scoort 4,5 sterren bij Trustpilot, zie https://nl.trustpilot.com/review/or-cursus.com

Na het volgen van de OR Cursus Communicatie leer je alles over communicatie in theorie en hoe je dit in de praktijk toe kan passen. De cursus geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een webinar* (zie onder het formulier) en duurt één dag.

De cursus bevat in het kort:

  • Valkuilen van communiceren
  • Communicatieplan opstellen
  • Communicatiemiddelen
  • Communicatiestijlen
  • Communiceren met de bestuurder
  • Communiceren met de achterban
  • De rol van de OR
  • Wat wettelijk geregeld is
  • Geheimhouding (of niet?)

 

In-out company OR Cursus Communicatie

Als meer dan 3 leden een OR Cursus Communicatie willen volgen dan is het opvragen van een vrijblijvende offerte interessant. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. Je kunt zelf een locatie regelen, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf, of OR-CURSUS.com regelt in overleg een locatie voor je. De prijs ligt tussen € 100,= en € 239,= exclusief BTW per persoon. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per deelnemer. De laagste prijs is van toepassing als er 15 OR-leden deelnemen.

Open inschrijving OR Cursus Communicatie

Als er 1, 2 of 3 leden deel willen nemen aan de OR Cursus Communicatie of je wilt kunnen sparren met leden van andere OR-en, dan is een inschrijving het meest interessant. Dit kan door eerst een offerte aan te vragen. Deze OR Cursus Communicatie kost € 248,= exclusief BTW (€ 300,08 inclusief BTW) en wordt gehouden in Amersfoort. De prijs is inclusief een heerlijke lunch. Verder komen er geen kosten bij. De cursus wordt gegeven aan kleine groepen van 15 OR-leden of minder. De gemiddelde groep cursisten bestaat uit 10 OR-leden.


*Webinar => De trainer maakt gebruik van een video-camera. De deelnemers kunnen de trainer op een beeldscherm zien en met de trainer chatten.


Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Communicatie ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Communicatie

Waarom een OR Cursus Communicatie?

Communiceren is één van de belangrijkste vaardigheden die een ondernemingsraad goed moet beheersen. Door goed te communiceren kun je een behoorlijk draagvlak bij de achterban opbouwen. En niet te vergeten, ook een goede relatie met de bestuurder onderhouden. Veel staat of valt met goede communicatie. Daarnaast stelt de wet eisen aan communicatie door de OR. Kortom, de cursus is een echte must voor elke ondernemingsraad.