Maatwerkcursus OR

Trustpilot Beoordelingen:
Minouche HeikoopMinouche HeikoopStichting Werelderfgoed Kinderdijk
Ondanks dat het een online training is geworden, was de stof duidelijk, goed gepresenteerd en uitgelegd. Verder was er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
OR van NSF Games B.V.OR van NSF Games B.V.NSF Games B.V.

Goede interessante OR cursus gehad met duidelijke informatie. Achteraf nog stukken gekregen om na te lezen en te gebruiken, kortom prima. Ook het OR forum is een dikke plus zo kun je altijd vragen blijven stellen. Ik zou Roald zeker aanbevelen!

OR van REASeuro B.V.OR van REASeuro B.V.REASeuro B.V.
Goede basis-training voor de OR, met alle relevante onderwerpen. Ook het werken aan cases beviel goed en was leerzaam. Verzorgd door iemand die goed boven de stof staat.
OR van Klokgroep B.V.OR van Klokgroep B.V.Klokgroep B.V.
Goede en duidelijke cursus. Geeft goede inzicht in de basis rechten en plichten van de OR.
OR van Turner & Townsend Europe B.V.OR van Turner & Townsend Europe B.V.Turner & Townsend Europe B.V.
De basiscursus OR is een nuttige start als beginnend OR waarin je in 1 dag in vogelvlucht wordt meegenomen door de WOR. Het is teveel materie om het in 1 dag eigen te maken en tijd te nemen de punten te verdelen naar de toepassing van je eigen bedrijf.
OR van Ziegler B.V.OR van Ziegler B.V.Ziegler B.V.
Cursus voldeed aan de verwachting duidelijke uitleg mooie locatie.
OR van Pathé Theatres B.V.OR van Pathé Theatres B.V.Pathé Theatres B.V.
Roald neemt je mee door de basis van de WOR. Duidelijk, doelgericht.
OR van ACES Direct B.V.OR van ACES Direct B.V.ACES Direct B.V.
Persoonlijke aanpak, flexibel en komt afspraken goed na. Een prettige manier om training te krijgen.
OR van Thuiszorg Samen Verder B.V.OR van Thuiszorg Samen Verder B.V.Thuiszorg Samen Verder B.V.
Trainer Roald Kleist stelde zich gedurende de dag flexibel op (want er kwam veel ter tafel), terwijl hij toch het gehele vooraf opgestelde programma met ons wist te doorlopen.Heldere uitleg, met casuïstiek uit de praktijk, ruimte tot discussie over de WOR, maakte het geheel tot een zeer leerzame dag.
OR van MUR Conditioning BVOR van MUR Conditioning BVMUR Conditioning BV
Heldere en duidelijke informatie over de OR welke stapsgewijs wordt doorgenomen. Aanrader!
OR van C.RO Ports Nederland B.V.OR van C.RO Ports Nederland B.V.C.RO Ports Nederland B.V.
We vonden het een zeer prettige ervaring deze cursus met Roald te hebben kunnen volgen en zullen zeker in de toekomst overwegen om de vervolgcursussen bij hem te volgen.
Jean-Paul EgbertsJean-Paul EgbertsASM Europe B.V.
Leerzame cursus, nu nog in de praktijk brengen.
Ella DoomernikElla DoomernikQAD Netherlands B.V.
De basis-cursus was  perfect. Er werden niet al teveel Artikelnummers van het Wetboek gebruikt en met veel praktijkvoorbeelden gewerkt.
OR van Heko B.V.OR van Heko B.V.Heko B.V.
Goede indeling van de cursus. Goede uitleg. Plaats voor vragen en opmerkingen.
OR van ERICO B.V.OR van ERICO B.V.ERIVO B.V. / nVent
Goed voorbereid met kennis van zaken. Het waren 2 leerzame dagen, vooral omdat de theorie werd ondersteund door praktische voorbeelden waar we onszelf of ons bedrijf in konden plaatsen.Genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.
OR van Triple A NetworksOR van Triple A NetworksTriple A Networks
Duidelijke presentatie, goed interactief, zou het aanbevelen!

De maatwerkcursus OR voor de gehele ondernemingsraad geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een webinar* (zie onder het formulier). De cursus is verkrijgbaar vanaf € 1.582,50 per dag (Exclusief BTW).  Hoe langer de cursus, hoe lager de prijs per dag. Cursussen van meerdere dagen met lunch, diner en overnachting zijn ook mogelijk.

De onderwerpen van de maatwerkcursus OR

Bij een maatwerkcursus kunnen onder andere de volgende onderwerpen behandeld worden: onderhandelen, vergaderen, fusie, functiewaardering, pensioen, sociaal plan, herwaardering functies, RI&E, rechten van de OR, plichten van de OR, jaarverslag, benoeming en ontslag bestuurder, beoordeling bedrijfscijfers, verkiezingen, communicatie met de achterban, teambuilding, feedback geven, feedback ontvangen en meer onderwerpen.

Handige checklists en templates

Handige checklists en templates zijn bij de maatwerkcursus ondernemingsraad inbegrepen. Zodat je na de cursus als ondersteuning handige tools hebt waarmee je het werk als ondernemingsraad goed uit kunt voeren. De checklists geven je overzicht van de te bewandelen weg en de templates zorgen ervoor dat je professioneel kunt reageren richting de directie.

Formulier vrijblijvende offerte maatwerkcursus OR

*Webinar => De trainer maakt gebruik van een video-camera. De deelnemers kunnen de trainer op een beeldscherm zien en met de trainer praten of chatten. Iedere deelnemer kan vanuit zijn eigen woon- of werkruimte inloggen met zijn eigen computer, laptop, Macbook, tablet, iPhone of Android telefoon.

maatwerkcursus or

Opbouw van de maatwerkcursus OR

Over het algemeen geef ik in mijn cursussen eerst de theorie en dan de toepassing van de theorie in de praktijk. Als je bijvoorbeeld een maatwerkcursus met als onderwerp fusie wilt, dan behandel ik vaak eerst de belangrijkste onderwerpen, zoals de strategie van de organisatie, de keuze van een fusiepartner, de vormen van samenwerking, kansen en bedreigingen van een fusie, de te bewandelen weg en de rol van de OR. Dit is geheel naar wens aan te passen. Het kan zijn dat de fusiepartner al bekend is (helaas vaak het geval). Dan hoeft naar mijn mening de theorie over de keuze van een fusiepartner niet behandeld te worden.

Waarom kiezen voor een maatwerkcursus OR?

De cursus kan helemaal aan jouw wensen aangepast worden. Hou je niet van rollenspellen, dan komen die niet aan de orde. Maar als het tegenovergestelde waar is, dan komen ze wel aan de orde. Zo bepaal je zelf op welke manier de maatwerkcursus OR gegeven wordt.

Je bepaalt zelf de onderwerpen die tijdens de cursus behandeld worden. De onderwerpen zijn niet beperkt tot de bovenstaande onderwerpen. Ook andere onderwerpen zijn mogelijk, mits ik voldoende kennis bezit om er een cursus over te geven. Dus kaart gerust een onderwerp aan die er niet bij staat. Als ik de kennis niet bezit, dan zal ik dat aangeven.

De gegevens van de onderneming kan ik onderdeel van de maatwerkcursus OR maken. Op die manier gaat de cursus echt leven. Stel een ondernemer wil reorganiseren omdat de bedrijfscijfers slecht zijn. Dan leer ik je alles over reorganiseren en de beoordeling van bedrijfscijfers. Na het behandelen van de theorie gaan we samen de casus behandelen. Na de cursus kun je aan de ondernemer een professionele reactie  geven. Om een voorbeeld te noemen. Veel is mogelijk.

Waarom een maatwerkcursus OR van mij?

Een maatwercursus OR die door mij gegeven wordt zal nooit saai zijn. Tenminste dat is wel mijn streven. Het is vooral droge juridische stof die behandeld wordt tijdens de cursus. Dus het is erg moeilijk om die stof levend te maken. Met mijn praktijkervaring als OR-lid en lid van het dagelijks bestuur van de OR van een groot verzekeringsbedrijf kan ik de stof tot leven brengen.

Korting op advies

Mocht je mij als adviseur in willen schakelen voor een onderwerp dat tijdens de maatwerkcursus behandeld is, dan krijg je de eerste drie uren advies gratis. Ik reken geen reiskosten, dus de drie duren zijn echt drie uren advies.

Andere OR cursussen

Mocht je een andere or cursus willen volgen. Dan kan ik je de basiscursus or en de modulaire cursus ondernemingsraad aanraden te bekijken.

Voor trainingen bij jou op het bedrijf of in onder andere de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.