Maatwerkcursus OR | Maatwerktraining OR | Maatwerk Training Ondernemingraad

OR CURSUS OP MAAT

OR Cursus op Maat // Maatwerk Cursus OR

OR Cursus Logo + Nominatie Beste Opleider Nederland

OR CURSUS OP MAAT

De OR Cursus Maatwerk voor de gehele ondernemingsraad geef ik bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een live online OR cursus op maat. Een cursus bij jou op het bedrijf of op een andere locatie met een vooraf vastgesteld programma is goedkoper, deze vind je op de pagina OR Training op Locatie | OR Cursus op Locatie.

BEOORDELINGEN GOOGLE


UITSTEKEND gebaseerd op meer dan 110 reviews!

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus op Maat

Handige checklists en templates

Handige checklists en templates zijn bij de maatwerkcursus ondernemingsraad inbegrepen. Zodat je na de cursus als ondersteuning handige tools hebt waarmee je het werk als ondernemingsraad goed uit kunt voeren. De checklists geven je overzicht van de te bewandelen weg en de templates zorgen ervoor dat je professioneel kunt reageren richting de directie.

Ondersteuning achteraf

Na het volgen van de cursus krijg je een account bij het OR Forum. Via dit forum kun je vragen stellen. Deze vragen worden in ieder geval door mij (OR trainer & adviseur Roald Kleist) beantwoord. Daarnaast kun je ook feedback van andere OR-leden krijgen.

maatwerkcursus or

Opbouw van de maatwerkcursus OR

Over het algemeen geef ik in mijn cursussen eerst de theorie en dan de toepassing van de theorie in de praktijk. Als je bijvoorbeeld een maatwerkcursus met als onderwerp fusie wilt, dan behandel ik vaak eerst de belangrijkste onderwerpen, zoals de strategie van de organisatie, de keuze van een fusiepartner, de vormen van samenwerking, kansen en bedreigingen van een fusie, de te bewandelen weg en de rol van de OR. Dit is geheel naar wens aan te passen. Het kan zijn dat de fusiepartner al bekend is (helaas vaak het geval). Dan hoeft naar mijn mening de theorie over de keuze van een fusiepartner niet behandeld te worden.

Waarom kiezen voor een maatwerkcursus OR?

De cursus kan helemaal aan jouw wensen aangepast worden. Hou je niet van rollenspellen, dan komen die niet aan de orde. Maar als het tegenovergestelde waar is, dan komen ze wel aan de orde. Zo bepaal je zelf op welke manier de maatwerkcursus OR gegeven wordt.

Je bepaalt zelf de onderwerpen die tijdens de cursus behandeld worden. De onderwerpen zijn niet beperkt tot de bovenstaande onderwerpen. Ook andere onderwerpen zijn mogelijk, mits ik voldoende kennis bezit om er een cursus over te geven. Dus kaart gerust een onderwerp aan die er niet bij staat. Als ik de kennis niet bezit, dan zal ik dat aangeven.

De gegevens van de onderneming kan ik onderdeel van de maatwerkcursus OR maken. Op die manier gaat de cursus echt leven. Stel een ondernemer wil reorganiseren omdat de bedrijfscijfers slecht zijn. Dan leer ik je alles over reorganiseren en de beoordeling van bedrijfscijfers. Na het behandelen van de theorie gaan we samen de casus behandelen. Na de cursus kun je aan de ondernemer een professionele reactie geven. Om een voorbeeld te noemen. Veel is mogelijk.