Maatwerkcursus OR | Maatwerktraining OR | Maatwerk Training Ondernemingraad

OR CURSUS OP MAAT

OR Cursus op Maat // Maatwerk Cursus OR

OR Cursus Logo

OR CURSUS OP MAAT

De OR Cursus Maatwerk voor de gehele ondernemingsraad geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een live online OR cursus op maat. De maatwerktraining OR is verkrijgbaar vanaf € 1.421,= per dag (Exclusief BTW). Hoe langer de cursus, hoe lager de prijs per dag. Cursussen van meerdere dagen met lunch, diner en overnachting zijn ook mogelijk.

BEOORDELINGEN TRUSTPILOT

BEOORDELINGEN GOOGLE

De onderwerpen van de maatwerkcursus OR

Bij een maatwerkcursus kunnen onder andere de volgende onderwerpen behandeld worden: onderhandelen, vergaderen, fusie, functiewaardering, pensioen, sociaal plan, herwaardering functies, RI&E, rechten van de OR, plichten van de OR, jaarverslag, benoeming en ontslag bestuurder, beoordeling bedrijfscijfers, verkiezingen, communicatie met de achterban, teambuilding, feedback geven, feedback ontvangen en meer onderwerpen.

Handige checklists en templates

Handige checklists en templates zijn bij de maatwerkcursus ondernemingsraad inbegrepen. Zodat je na de cursus als ondersteuning handige tools hebt waarmee je het werk als ondernemingsraad goed uit kunt voeren. De checklists geven je overzicht van de te bewandelen weg en de templates zorgen ervoor dat je professioneel kunt reageren richting de directie.

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus op Maat

maatwerkcursus or

Opbouw van de maatwerkcursus OR

Over het algemeen geef ik in mijn cursussen eerst de theorie en dan de toepassing van de theorie in de praktijk. Als je bijvoorbeeld een maatwerkcursus met als onderwerp fusie wilt, dan behandel ik vaak eerst de belangrijkste onderwerpen, zoals de strategie van de organisatie, de keuze van een fusiepartner, de vormen van samenwerking, kansen en bedreigingen van een fusie, de te bewandelen weg en de rol van de OR. Dit is geheel naar wens aan te passen. Het kan zijn dat de fusiepartner al bekend is (helaas vaak het geval). Dan hoeft naar mijn mening de theorie over de keuze van een fusiepartner niet behandeld te worden.

Waarom kiezen voor een maatwerkcursus OR?

De cursus kan helemaal aan jouw wensen aangepast worden. Hou je niet van rollenspellen, dan komen die niet aan de orde. Maar als het tegenovergestelde waar is, dan komen ze wel aan de orde. Zo bepaal je zelf op welke manier de maatwerkcursus OR gegeven wordt.

Je bepaalt zelf de onderwerpen die tijdens de cursus behandeld worden. De onderwerpen zijn niet beperkt tot de bovenstaande onderwerpen. Ook andere onderwerpen zijn mogelijk, mits ik voldoende kennis bezit om er een cursus over te geven. Dus kaart gerust een onderwerp aan die er niet bij staat. Als ik de kennis niet bezit, dan zal ik dat aangeven.

De gegevens van de onderneming kan ik onderdeel van de maatwerkcursus OR maken. Op die manier gaat de cursus echt leven. Stel een ondernemer wil reorganiseren omdat de bedrijfscijfers slecht zijn. Dan leer ik je alles over reorganiseren en de beoordeling van bedrijfscijfers. Na het behandelen van de theorie gaan we samen de casus behandelen. Na de cursus kun je aan de ondernemer een professionele reactie geven. Om een voorbeeld te noemen. Veel is mogelijk.

Waarom een maatwerkcursus OR van mij?

Een maatwerkcursus OR die door mij gegeven wordt zal nooit saai zijn. Tenminste dat is wel mijn streven. Het is vooral droge juridische stof die behandeld wordt tijdens de cursus. Dus het is erg moeilijk om die stof levend te maken. Met mijn praktijkervaring als OR-lid en lid van het dagelijks bestuur van de OR van een groot verzekeringsbedrijf kan ik de stof tot leven brengen.

Korting op advies

Mocht je mij als adviseur in willen schakelen voor een onderwerp dat tijdens de maatwerkcursus behandeld is, dan krijg je de eerste drie uren advies gratis. Ik reken geen reiskosten, dus de drie duren zijn echt drie uren advies.

De OR Cursussen