OR Cursus Reorganisatie

OR Cursus Beoordelingen van Trustpilot
OR-CURSUS.com scoort 4,5 sterren bij Trustpilot, zie https://nl.trustpilot.com/review/or-cursus.com

Na het volgen van de OR Cursus Reorganisatie bezit je voldoende kennis om een (aanstaande) adviesaanvraag reorganisatie te kunnen behandelen. De cursus geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een webinar* (zie onder het formulier) en duurt één dag. De prijs ligt tussen € 100,= en € 239,= exclusief BTW per persoon. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per deelnemer. De laagste prijs is van toepassing als er 15 OR-leden deelnemen.

De cursus bevat in het kort:

  • De verschillende fasen van een reorganisatie
  • Aanleidingen voor een reorganisatie
  • De rol van de ondernemingsraad
  • Het sociaal plan
  • Valkuilen van een reorganisatie
  • Het beoordelen van de adviesaanvraag reorganisatie

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus Reorganisatie

*Webinar => De trainer maakt gebruik van een video-camera. De deelnemers kunnen de trainer op een beeldscherm zien en met de trainer chatten.

Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Reorganisatie ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Reorganisatie

Waarom een OR Cursus Reorganisatie?

Veel bedrijven zijn in beweging. Er komt vaak een moment dat een bedrijf gaat reorganiseren. Sommige bedrijven noemen het anders, bijvoorbeeld organisatiewijziging, de processen stroomlijnen of de automatisering optimaliseren. Bestuurders zijn vindingrijk in het bedenken van alternatieve benamingen van reorganisaties.

Reorganisaties zijn trajecten die behoorlijk veel van een OR vragen. Je moet moeilijke keuzes maken waarbij je de verschillende belangen goed tegen elkaar afweegt. De gevolgen voor de medewerkers kunnen enorm zijn. Daarom is het volgen van de cursus erg belangrijk.