OR Cursus Vergaderen

OR Cursus Beoordelingen van Trustpilot
OR-CURSUS.com scoort 4,5 sterren bij Trustpilot, zie https://nl.trustpilot.com/review/or-cursus.com

Na het volgen van de OR Cursus Vergaderen kun je effectief vergaderen. Effectief vergaderen wil zeggen zo veel mogelijk bereiken in zo min mogelijk tijd. De cursus duurt een hele dag. Je kunt zelf een locatie regelen, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf, of OR-CURSUS.com regelt in overleg een locatie voor je. De prijs ligt tussen € 100,= en € 239,= exclusief BTW per persoon. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per deelnemer. De laagste prijs is van toepassing als er 15 OR-leden deelnemen.

De cursus bevat in het kort:

  • Valkuilen vergaderen
  • Nulpunt meting huidige vergaderingen
  • Evaluatie van vergaderingen
  • De basisprincipes van effectief vergaderen
  • Het 8-stappenplan
  • Oefening baart kunst

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus VergaderenWil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Vergaderen ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Vergaderen

Waarom een OR Cursus Vergaderen?

Als OR-lid ben je een groot deel van je tijd aan het vergaderen. En, je zou het niet zeggen, maar effectief vergaderen is een kunst op zich. Vaak denken we dat we goed kunnen vergaderen, maar als de vergaderingen op een juiste manier geëvalueerd worden, dan kom je vaak tot een andere conclusie. Namelijk, dat het een stuk beter kan. Maar hoe? En dat leer je door de cursus te volgen.