OR Cursus Collectief Ontslag | OR Training Collectief Ontslag

OR CURSUS COLLECTIEF ONTSLAG

Training Collectief Ontslag Ondernemingsraad // Ondernemingsraad Training Collectief Ontslag // Ondernemingsraad Cursus Collectief Ontslag

OR Cursus Logo + Nominatie Beste Opleider Nederland

OR CURSUS COLLECTIEF ONTSLAG

Het gaat slecht met de onderneming en je vermoedt dat er een collectief ontslag aan zit te komen. Of de bestuurder heeft aangegeven dat er ontslagen zullen vallen. Dat is het moment om de OR Training Collectief Ontslag te volgen. Je leert alle ins en outs van het collectief ontslag en hoe je hier als ondernemingsraad mee om kan gaan. De cursus geef ik bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een live online OR training en duurt één dag. 

BEOORDELINGEN GOOGLE


UITSTEKEND gebaseerd op meer dan 110 reviews!

De OR Cursus Collectief Ontslag bevat in het kort:

 1. De beoordeling van een adviesaanvraag collectief ontslag

 2. Verschillende manieren van ontslag

 3. De transitievergoeding

 4. Wet Melding Collectief Ontslag

 5. De route die bewandeld moet worden

 6. De rol van het UWV

 7. De rol van de ondernemingsraad

 8. De rol van de vakbonden

 9. Het sociaal plan

 10. Collectief ontslag en de rechten van de OR

 11. Ondersteuning na de cursus

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus Collectief Ontslag

Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Collectief Ontslag ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Collectief Ontslag

Waarom een OR Training Collectief Ontslag?

De ondernemingsraad speelt een belangrijke rol in het verwezenlijken van het collectief ontslag. Je vertegenwoordigt niet alleen de vertrekkende medewerkers, maar ook de medewerkers die in de onderneming blijven werken. Daarnaast kun je het belang van de onderneming ook niet uit het oog verliezen. Een zware taak in een vaak hele moeilijke periode. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je goed voorbereid bent. En een goede voorbereiding begint bij het volgen van de OR Cursus Collectief Ontslag. Ook na het volgen van de cursus kun je van mij de nodige ondersteuning krijgen.