OR Cursus Feedback

Na het volgen van de OR Cursus Feedback kun je op een professionele manier positieve en negatieve feedback ontvangen en geven. De cursus duurt één dag. De cursus is verkrijgbaar vanaf € 100,= per persoon exclusief BTW. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per deelnemer.

De cursus bevat in het kort:

  • Positieve feedback ontvangen
  • Positieve feedback geven
  • Negatieve feedback ontvangen
  • Negatieve feedback geven
  • Veel praktische oefeningen

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus Feedback

Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Feedback ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Feedback

Waarom een OR Cursus Feedback?

In een team is het erg belangrijk dat je elkaar feedback kan geven. En je zou het niet zeggen, maar het is een kunst op zich. De één is er beter in dan de ander. Maar het is te leren.

Vaak volgen teams deze cursus, omdat er interne frictie is. Door de cursus te volgen komen de ergernissen die normaal op de achtergrond leven naar boven. Waardoor ze besproken kunnen worden. En dat is erg belangrijk. Vaak worden ergernissen niet besproken, omdat iemand bang is de ander te kwetsen of bang is dat de ander heel kwaad wordt. Meestal is dat niet het geval. Zeker niet als je dit in teamverband bespreekt onder begeleiding van een goede trainer.