OR Cursus Feedback | OR Training Feedback | OR Opleiding Feedback

OR CURSUS FEEDBACK

Cursus Feedback Ondernemingsraad // Ondernemingsraad Cursus Feedback // Feedbackcursus OR

OR Cursus Logo + Nominatie Beste Opleider Nederland

OR CURSUS FEEDBACK

Na het volgen van de OR Cursus Feedback kun je op een professionele manier positieve en negatieve feedback ontvangen en geven. De cursus duurt één dag. Je kunt zelf een locatie regelen, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf, of OR-CURSUS.com regelt in overleg een locatie voor je. 

BEOORDELINGEN GOOGLE


UITSTEKEND gebaseerd op meer dan 110 reviews!

De cursus bevat in het kort:

  • Positieve feedback ontvangen
  • Positieve feedback geven
  • Negatieve feedback ontvangen
  • Negatieve feedback geven
  • Veel praktische oefeningen

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus Feedback

PDF Programma OR Cursus Feedback


Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Feedback ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Feedback

Over de OR Cursus Feedback

Feedback krijgen is een cadeau. Het geeft je de kans te groeien, te veranderen en te verbeteren. Maar vrijwel iedereen vindt feedback moeilijk. Daarom is er deze cursus. De cursus is uitermate geschikt om op een laagdrempelige en positieve manier feedback te (leren) vragen, geven en ontvangen. De cursus heeft een wetenschappelijke basis.

De focus in de middag ligt op het vragen van adviserende feedback. Het is een op zichzelf staand deel en een vervolg op de ochtend, waarin positieve feedback centraal stond. Na de ochtend ben je klaar voor de volgende stap en ga je weten waar jouw ontwikkelpunten liggen.

De snelste manier om jezelf te ontwikkelen is door feedback te vragen. Wat kan ik meer/minder/beter/anders doen? Daar kunnen anderen jou in adviseren. De cursus helpt om dat op een laagdrempelige en aangename manier te doen. De cursus bevat individuele vragen en teamvragen.

Welke thema’s zouden op tafel moeten komen? Tijdens de cursus gaan de OR-leden op een constructieve manier met elkaar in gesprek over aandachtsgebieden en ontwikkelpunten.

Interne fricties en de OR Cursus Feedback

In een team is het erg belangrijk dat je elkaar feedback kan geven. En je zou het niet zeggen, maar het is een kunst op zich. De één is er beter in dan de ander. Maar het is te leren.

Vaak volgen teams deze cursus, omdat er interne frictie is. Door de cursus te volgen komen de ergernissen die normaal op de achtergrond leven naar boven. Waardoor ze besproken kunnen worden. En dat is erg belangrijk. Vaak worden ergernissen niet besproken, omdat iemand bang is de ander te kwetsen of bang is dat de ander heel kwaad wordt. Meestal is dat niet het geval. Zeker niet als je dit in teamverband bespreekt onder begeleiding van een goede trainer.