Privacybeleid

Trustpilot Beoordelingen:
Minouche HeikoopMinouche HeikoopStichting Werelderfgoed Kinderdijk
Ondanks dat het een online training is geworden, was de stof duidelijk, goed gepresenteerd en uitgelegd. Verder was er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
OR van NSF Games B.V.OR van NSF Games B.V.NSF Games B.V.

Goede interessante OR cursus gehad met duidelijke informatie. Achteraf nog stukken gekregen om na te lezen en te gebruiken, kortom prima. Ook het OR forum is een dikke plus zo kun je altijd vragen blijven stellen. Ik zou Roald zeker aanbevelen!

OR van REASeuro B.V.OR van REASeuro B.V.REASeuro B.V.
Goede basis-training voor de OR, met alle relevante onderwerpen. Ook het werken aan cases beviel goed en was leerzaam. Verzorgd door iemand die goed boven de stof staat.
OR van Klokgroep B.V.OR van Klokgroep B.V.Klokgroep B.V.
Goede en duidelijke cursus. Geeft goede inzicht in de basis rechten en plichten van de OR.
OR van Turner & Townsend Europe B.V.OR van Turner & Townsend Europe B.V.Turner & Townsend Europe B.V.
De basiscursus OR is een nuttige start als beginnend OR waarin je in 1 dag in vogelvlucht wordt meegenomen door de WOR. Het is teveel materie om het in 1 dag eigen te maken en tijd te nemen de punten te verdelen naar de toepassing van je eigen bedrijf.
OR van Ziegler B.V.OR van Ziegler B.V.Ziegler B.V.
Cursus voldeed aan de verwachting duidelijke uitleg mooie locatie.
OR van Pathé Theatres B.V.OR van Pathé Theatres B.V.Pathé Theatres B.V.
Roald neemt je mee door de basis van de WOR. Duidelijk, doelgericht.
OR van ACES Direct B.V.OR van ACES Direct B.V.ACES Direct B.V.
Persoonlijke aanpak, flexibel en komt afspraken goed na. Een prettige manier om training te krijgen.
OR van Thuiszorg Samen Verder B.V.OR van Thuiszorg Samen Verder B.V.Thuiszorg Samen Verder B.V.
Trainer Roald Kleist stelde zich gedurende de dag flexibel op (want er kwam veel ter tafel), terwijl hij toch het gehele vooraf opgestelde programma met ons wist te doorlopen.Heldere uitleg, met casuïstiek uit de praktijk, ruimte tot discussie over de WOR, maakte het geheel tot een zeer leerzame dag.
OR van MUR Conditioning BVOR van MUR Conditioning BVMUR Conditioning BV
Heldere en duidelijke informatie over de OR welke stapsgewijs wordt doorgenomen. Aanrader!
OR van C.RO Ports Nederland B.V.OR van C.RO Ports Nederland B.V.C.RO Ports Nederland B.V.
We vonden het een zeer prettige ervaring deze cursus met Roald te hebben kunnen volgen en zullen zeker in de toekomst overwegen om de vervolgcursussen bij hem te volgen.
Jean-Paul EgbertsJean-Paul EgbertsASM Europe B.V.
Leerzame cursus, nu nog in de praktijk brengen.
Ella DoomernikElla DoomernikQAD Netherlands B.V.
De basis-cursus was  perfect. Er werden niet al teveel Artikelnummers van het Wetboek gebruikt en met veel praktijkvoorbeelden gewerkt.
OR van Heko B.V.OR van Heko B.V.Heko B.V.
Goede indeling van de cursus. Goede uitleg. Plaats voor vragen en opmerkingen.
OR van ERICO B.V.OR van ERICO B.V.ERIVO B.V. / nVent
Goed voorbereid met kennis van zaken. Het waren 2 leerzame dagen, vooral omdat de theorie werd ondersteund door praktische voorbeelden waar we onszelf of ons bedrijf in konden plaatsen.Genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.
OR van Triple A NetworksOR van Triple A NetworksTriple A Networks
Duidelijke presentatie, goed interactief, zou het aanbevelen!

PRIVACY VERKLARING

Roald Kleist h/o OR Cursus, gevestigd aan Groen van Prinstererstraat 61 8862AB Harlingen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Website: https://or-cursus.com

Adres: Groen van Prinstererstraat 61 8862AB Harlingen

Mobiel: 06-10169123

Roald Kleist is de Functionaris Gegevensbescherming van OR Cursus. Hij is te bereiken via roaldkleist@or-cursus.com.

Persoonsgegevens die ik verwerk

OR Cursus verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

Mijn websites en/of diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via roaldkleist@or-cursus.com, dan verwijderen ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

OR Cursus verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Om diensten bij je af te leveren

  • OR Cursus verwerkt ook persoonsgegevens als hij hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die ik nodig hebben voor mijn belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

OR Cursus neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van OR Cursus) tussen zit. OR Cursus gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: e-boekhouden.nl voor het opslaan van gegevens ter verwerking van facturen en leveren van diensten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

OR Cursus bewaart je persoonsgegevens totdat je aangeeft dat ik de gegevens moet verwijderen.

Derden

OR Cursus verstrekt uitsluitend en alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken

OR Cursus gebruikt cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door OR Cursus en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar roaldkleist@or-cursus.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. OR Cursus wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

OR Cursus neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op via roaldkleist@or-cursus.com.

Voor trainingen bij jou op het bedrijf of in onder andere de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.