Privacybeleid

PRIVACY VERKLARING

Roald Kleist h/o Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist, gevestigd aan Groen van Prinstererstraat 61 8862AB Harlingen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Website: https://or-cursus.com

Website: https://adviseurondernemingsraad.nl

Adres: Groen van Prinstererstraat 61 8862AB Harlingen

Mobiel: 06-10169123

Roald Kleist is de Functionaris Gegevensbescherming van Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist. Hij is te bereiken via roaldkleist@adviseurondernemingsraad.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

Mijn websites en/of diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via roaldkleist@adviseurondernemingsraad.nl, dan verwijderen ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Om diensten bij je af te leveren

  • Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist verwerkt ook persoonsgegevens als hij hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die ik nodig hebben voor mijn belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist) tussen zit. Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: e-boekhouden.nl voor het opslaan van gegevens ter verwerking van facturen en leveren van diensten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist bewaart je persoonsgegevens totdat je aangeeft dat ik de gegevens moet verwijderen.

Derden

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist verstrekt uitsluitend en alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar roaldkleist@adviseurondernemingsraad.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Trainer & Adviseur Ondernemingsraad Roald Kleist neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op via roaldkleist@adviseurondernemingsraad.nl