OR Webinars van OR Cursus

Trustpilot Beoordelingen:
Minouche HeikoopMinouche HeikoopStichting Werelderfgoed Kinderdijk
Ondanks dat het een online training is geworden, was de stof duidelijk, goed gepresenteerd en uitgelegd. Verder was er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
OR van NSF Games B.V.OR van NSF Games B.V.NSF Games B.V.

Goede interessante OR cursus gehad met duidelijke informatie. Achteraf nog stukken gekregen om na te lezen en te gebruiken, kortom prima. Ook het OR forum is een dikke plus zo kun je altijd vragen blijven stellen. Ik zou Roald zeker aanbevelen!

OR van REASeuro B.V.OR van REASeuro B.V.REASeuro B.V.
Goede basis-training voor de OR, met alle relevante onderwerpen. Ook het werken aan cases beviel goed en was leerzaam. Verzorgd door iemand die goed boven de stof staat.
OR van Klokgroep B.V.OR van Klokgroep B.V.Klokgroep B.V.
Goede en duidelijke cursus. Geeft goede inzicht in de basis rechten en plichten van de OR.
OR van Turner & Townsend Europe B.V.OR van Turner & Townsend Europe B.V.Turner & Townsend Europe B.V.
De basiscursus OR is een nuttige start als beginnend OR waarin je in 1 dag in vogelvlucht wordt meegenomen door de WOR. Het is teveel materie om het in 1 dag eigen te maken en tijd te nemen de punten te verdelen naar de toepassing van je eigen bedrijf.
OR van Ziegler B.V.OR van Ziegler B.V.Ziegler B.V.
Cursus voldeed aan de verwachting duidelijke uitleg mooie locatie.
OR van Pathé Theatres B.V.OR van Pathé Theatres B.V.Pathé Theatres B.V.
Roald neemt je mee door de basis van de WOR. Duidelijk, doelgericht.
OR van ACES Direct B.V.OR van ACES Direct B.V.ACES Direct B.V.
Persoonlijke aanpak, flexibel en komt afspraken goed na. Een prettige manier om training te krijgen.
OR van Thuiszorg Samen Verder B.V.OR van Thuiszorg Samen Verder B.V.Thuiszorg Samen Verder B.V.
Trainer Roald Kleist stelde zich gedurende de dag flexibel op (want er kwam veel ter tafel), terwijl hij toch het gehele vooraf opgestelde programma met ons wist te doorlopen.Heldere uitleg, met casuïstiek uit de praktijk, ruimte tot discussie over de WOR, maakte het geheel tot een zeer leerzame dag.
OR van MUR Conditioning BVOR van MUR Conditioning BVMUR Conditioning BV
Heldere en duidelijke informatie over de OR welke stapsgewijs wordt doorgenomen. Aanrader!
OR van C.RO Ports Nederland B.V.OR van C.RO Ports Nederland B.V.C.RO Ports Nederland B.V.
We vonden het een zeer prettige ervaring deze cursus met Roald te hebben kunnen volgen en zullen zeker in de toekomst overwegen om de vervolgcursussen bij hem te volgen.
Jean-Paul EgbertsJean-Paul EgbertsASM Europe B.V.
Leerzame cursus, nu nog in de praktijk brengen.
Ella DoomernikElla DoomernikQAD Netherlands B.V.
De basis-cursus was  perfect. Er werden niet al teveel Artikelnummers van het Wetboek gebruikt en met veel praktijkvoorbeelden gewerkt.
OR van Heko B.V.OR van Heko B.V.Heko B.V.
Goede indeling van de cursus. Goede uitleg. Plaats voor vragen en opmerkingen.
OR van ERICO B.V.OR van ERICO B.V.ERIVO B.V. / nVent
Goed voorbereid met kennis van zaken. Het waren 2 leerzame dagen, vooral omdat de theorie werd ondersteund door praktische voorbeelden waar we onszelf of ons bedrijf in konden plaatsen.Genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.
OR van Triple A NetworksOR van Triple A NetworksTriple A Networks
Duidelijke presentatie, goed interactief, zou het aanbevelen!

Een webinar is een live online training gegeven door een aanwezige trainer met behulp van video meeting software, zoals bijvoorbeeld ZOOM of Microsoft Teams. OR Cursus werkt zelf met ZOOM, maar als je graag met een ander programma werkt, dan is dat ook mogelijk.

Veel ondernemingsraden zijn positief over een cursus met behulp van video meeting software. Terwijl zij er in eerste instantie sceptisch tegenover stonden. De eerste beoordelingen via Trustpilot zijn binnen. Gemiddeld wordt een webinar met 4,5 van de 5 sterren beoordeeld. Durf de stap te zetten en volg je volgende OR training online .

Je kunt een offerte van deze online OR cursussen aanvragen door naar de betreffende cursus pagina te gaan en bij het formulier de optie “webinar” te kiezen.

De volgende live online OR trainingen zijn beschikbaar:

Arbo

Een taak van de OR is het bevorderen van en toezien op de naleving van alle regels die betrekking hebben op gezond en veilig werken. De Arbo Training OR geeft je meer inzicht in de Arbo en hoe je de taak uit kunt oefenen. Lees meer over de Cursus Arbo Ondernemingsraad.


Basis

Dit is niet alleen de training voor beginnende OR-leden, maar ook voor ervaren leden die hun kennis willen opfrissen. Je kunt kiezen uit een basiscursus OR van één dag of een tweedaagse basiscursus OR. Lees meer over de Basiscursus Ondernemingsraad.


Collectief Ontslag

Je hoort in de wandelgangen dat er een collectief ontslag aan zit te komen, je vermoedt dat er gedwongen ontslagen zullen vallen of je hebt inmiddels de adviesaanvraag voor een collectief ontslag ontvangen. Het moment om de training te volgen. Lees meer over de OR Training Collectief Ontslag.


Communicatie

Communicatie is erg belangrijk voor de ondernemingsraad. Door goed te communiceren kun je de achterban mobiliseren en betrekken bij OR-zaken. Hoe je dit gestructureerd doet leer je tijdens de training. Lees meer over de OR Training Communicatie.


Financiën

Normaal gesproken worden de bedrijfscijfers tijdens elke overlegvergadering besproken. Maar hoe kun je deze beoordelen? Waar moet je op letten? Na het volgen van de training weet je de basis van het analyseren van bedrijfscijfers. Lees meer over de OR Training Financiën.


Fusie

Na het volgen van de OR Cursus Fusie kun je de taak meedenken en adviseren met betrekking tot een “aanstaande” fusie goed vervullen. Lees meer over de OR Training Fusie.


Pensioen

Na het volgen van de OR Cursus Pensioen heb je voldoende kennis in pacht om je rol als OR-lid goed uit te kunnen voeren bij het behandelen van een instemmingsverzoek over pensioen. Lees meer over de OR Training Pensioen.


OR Reglement

Tijdens de OR Cursus OR Reglement stel je onder begeleiding een eigen reglement op. Per artikel wordt eerst de theorie behandeld en daarna het reglement aangepast. Lees meer over de OR Training OR-Reglement.


Reorganisatie

Na het volgen van de OR Cursus Reorganisatie bezit je voldoende kennis om een (aanstaande) adviesaanvraag reorganisatie te kunnen behandelen. Lees meer over de OR Training Reorganisatie.


Maatwerk

Hierboven staan een aantal OR cursussen die van te voren opgesteld zijn. Ik kan mij voorstellen dat je graag andere OR trainingen wilt. Of dat je onderwerpen die bij jouw onderneming spelen wilt behandelen tijdens de training. Daarvoor is de Maatwerk Training OR heel geschikt. Lees meer over de Maatwerkcursus OR.