OR Cursus WOR

OR Cursus Beoordelingen van Trustpilot
OR-CURSUS.com scoort 4,5 sterren bij Trustpilot, zie https://nl.trustpilot.com/review/or-cursus.com

Na het volgen van de OR Cursus WOR weet je alle ins en outs van de WOR en kun je die in praktijk brengen. Het is de WOR training voor beginnende OR-leden en OR-leden die hun kennis op willen frissen. De cursus geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een webinar* (zie onder het formulier) en duurt twee dagen.

Als je liever een WOR training van één dag volgt, dan raad ik de Basiscursus Ondernemingsraad aan.

De WOR cursus bevat in het kort:

 • De taken van ondernemingsraden
 • De rechten van ondernemingsraden
 • De positie van ondernemingsraden
 • De rol van ondernemingsraden
 • Invloed uitoefenen op besluitvorming
 • De instelling van ondernemingsraden
 • Samenstelling en werkwijze van de ondernemingsraden
 • Het overleg met de ondernemingsraad
 • Bijzondere bevoegdheden van de ondernemingsraad
 • Het verstrekken van gegevens aan de ondernemingsraad
 • Verdere bevoegdheden van de ondernemingsraad
 • De centrale ondernemingsraden en de groepsondernemingsraden
 • De algemene geschillenregeling
 • De bedrijfscommissies
 • En praktische oefeningen om de stof tot leven te brengen

 

In-out company OR Cursus WOR

Als meer dan 3 leden een OR Cursus WOR willen volgen dan is het opvragen van een vrijblijvende offerte interessant. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. Je kunt zelf een locatie regelen, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf, of OR-CURSUS.com regelt in overleg een locatie voor je. De prijs ligt tussen € 190,= en € 454,= exclusief BTW per persoon. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per deelnemer. De laagste prijs is van toepassing als er 15 OR-leden deelnemen.

Open inschrijving OR Cursus WOR

Als er 1, 2 of 3 leden deel willen nemen aan de OR Cursus WOR of je wilt kunnen sparren met leden van andere OR-en, dan is een inschrijving het meest interessant. Dit kan door eerst een offerte aan te vragen. Deze OR Cursus WOR kost € 496,= exclusief BTW (€ 600,16 inclusief BTW) en wordt gehouden in Amersfoort. De prijs is inclusief een heerlijke lunch. Verder komen er geen kosten bij. De cursus wordt gegeven aan kleine groepen van 15 OR-leden of minder. De gemiddelde groep cursisten bestaat uit 10 OR-leden.


Programma OR Cursus WOR in PDF

*Webinar => De trainer maakt gebruik van een video-camera. De deelnemers kunnen de trainer op een beeldscherm zien en met de trainer chatten.


Verschil tussen Basiscursus OR en OR Cursus WOR

De OR Cursus WOR is een veel uitgebreidere WOR training. Je leert alles wat je ook leert als je de basiscursus volgt, maar dan wordt er veel dieper op de materie ingegaan. Verder worden er ook onderwerpen behandeld die bij de basiscursus niet behandeld worden. Kortom de basiscursus is een goede cursus, maar de WOR cursus is een uitstekende cursus voor beginnende OR-leden.

Naast de WOR training ook andere OR cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus WOR ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus WOR

Waarom een OR Cursus WOR?

Je hebt als OR-lid zeker een bepaalde basiskennis van de WOR nodig om je functie te vervullen. Na het volgen van de WOR training bezit je meer dan alleen de basiskennis van de WOR. Daarom is het volgende van de cursus WOR zeer de moeite waard.

De training WOR wordt door mij, Roald Kleist, gegeven. En ik heb veel ervaring opgedaan als lid van het dagelijks bestuur van de ondernemingsraad van een grote verzekeraar. Daarom kan ik de droge juridische stof op laten leven met voorbeelden uit de praktijk.