OR Cursussen & Corona

OR Cursus | OR Training & Corona

OR Trainingen & Corona

BEOORDELINGEN GOOGLE


UITSTEKEND gebaseerd op meer dan 70 reviews!

Zijn OR trainingen op locatie mogelijk?

Tot nu toe hebben trainingsbureaus een uitzonderingspositie gehad. Een training op locatie is namelijk altijd mogelijk geweest en is nog steeds mogelijk met de huidige maatregelen.

Wat doet OR-CURSUS.com om de verspreiding van Corona te voorkomen?

Ik doe regelmatig een zelftest, omdat ik in de praktijk vaak mee heb gemaakt dat mensen totaal geen klachten hebben, terwijl zij toch besmet zijn. Daarmee wil ik voorkomen dat ik OR-leden besmet, terwijl ik zelf niets van Corona merk. Voorkomen is beter dan genezen.

Daarnaast houd ik mij aan de basisregels om de verspreiding zo veel als mogelijk te voorkomen. En ben ik gevaccineerd tegen Corona.

Zijn online trainingen mogelijk?

Natuurlijk kan ik mij voorstellen dat jij of de onderneming waar je voor werkt, liever geen training op locatie volgt. Daarom heb ik de live online trainingen ontwikkelt. Dat zijn trainingen die met behulp van TEAMS door mij in levende lijve gegeven worden. Deze live online trainingen worden erg goed beoordeeld, meestal met 4 of 5 sterren. Je kunt een offerte aanvragen door naar de betreffende training te gaan en onderaan het formulier bij “Locatie:" te kiezen voor “Online Training (Live)".