OR Cursus OR Reglement

OR CURSUS OR REGLEMENT

OR Training OR Reglement // OR Opleiding OR Reglement // Cursus OR Reglement

OR Cursus Logo + Nominatie Beste Opleider Nederland

OR CURSUS OR REGLEMENT

Tijdens de OR Cursus OR Reglement stel je onder begeleiding een eigen reglement op. Per artikel wordt eerst de theorie behandeld en daarna het reglement aangepast. De cursus geef ik bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een live online OR training en duurt één dag. 

BEOORDELINGEN GOOGLE


UITSTEKEND gebaseerd op meer dan 110 reviews!

De cursus bevat in het kort:

Het opstellen van een volwaardig OR-reglement waarin onder andere de volgende onderwerpen staan:

  • Samenstelling en zittingsduur
  • Verkiezingen
  • Bezwaarregeling
  • Dagelijks bestuur
  • Instellen commissies

Formulier vrijblijvende offerte OR Cursus OR Reglement

Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus OR Reglement ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus OR Reglement

Waarom een OR Cursus OR Reglement?

Het OR-reglement is een openbaar stuk. Het bestuur en natuurlijk je achterban kan het OR-reglement erop na lezen. Het is een document waarmee de OR zich kan profileren en daarom erg belangrijk. Als dit document op een professionele manier is opgesteld dan geef je als ondernemingsraad een signaal af. Een signaal dat aangeeft dat de ondernemingsraad een professioneel orgaan is en serieus genomen moet worden. En dat is de uitgangspositie die je als OR graag wilt hebben.

Daarnaast is het OR-reglement natuurlijk een leidraad voor de inrichting en het voortbestaan van de ondernemingsraad. Het bepaalt hoe het dagelijks bestuur eruit ziet, hoe en wanneer er verkiezingen gehouden worden en de samenstelling van de OR. Vanuit dit oogpunt is het ook een erg belangrijk document.