OR Cursus Online | Online OR Cursus

OR CURSUS ONLINE

OR Training Online // Online Cursus OR

OR Cursus Logo

OR CURSUSSEN ONLINE

Een OR cursus online wordt gegeven door een trainer met behulp van video meeting software. OR Cursus werkt zelf met TEAMS, maar als je graag met een ander programma werkt, dan is dat ook mogelijk. Veel ondernemingsraden zijn positief over een online cursus OR met behulp van video meeting software. Terwijl zij er in eerste instantie sceptisch tegenover stonden.  Gemiddeld wordt een online OR training met 4,5 van de 5 sterren beoordeeld.
Durf de stap te zetten en volg je volgende OR training online
.
Je kunt een offerte van deze online OR cursussen aanvragen door naar de betreffende cursus pagina te gaan en bij het formulier de optie “Online Training (Live)"te kiezen.

De volgende live online OR trainingen zijn beschikbaar:


Arbo

Een taak van de OR is het bevorderen van en toezien op de naleving van alle regels die betrekking hebben op gezond en veilig werken. De Arbo Training OR geeft je meer inzicht in de Arbo en hoe je de taak uit kunt oefenen. Lees meer over de Cursus Arbo Ondernemingsraad.


Basis

Dit is niet alleen de training voor beginnende OR-leden, maar ook voor ervaren leden die hun kennis willen opfrissen. Je kunt kiezen uit een basiscursus OR van één dag of een tweedaagse basiscursus OR. Lees meer over de Basiscursus Ondernemingsraad.


Collectief Ontslag

Je hoort in de wandelgangen dat er een collectief ontslag aan zit te komen, je vermoedt dat er gedwongen ontslagen zullen vallen of je hebt inmiddels de adviesaanvraag voor een collectief ontslag ontvangen. Het moment om de training te volgen. Lees meer over de OR Training Collectief Ontslag.


Financiën

Normaal gesproken worden de bedrijfscijfers tijdens elke overlegvergadering besproken. Maar hoe kun je deze beoordelen? Waar moet je op letten? Na het volgen van de training weet je de basis van het analyseren van bedrijfscijfers. Lees meer over de OR Training Financiën.


Fusie

Na het volgen van de OR Cursus Fusie kun je de taak meedenken en adviseren met betrekking tot een “aanstaande” fusie goed vervullen. Lees meer over de OR Training Fusie.


OR Reglement

Tijdens de OR Cursus OR Reglement stel je onder begeleiding een eigen reglement op. Per artikel wordt eerst de theorie behandeld en daarna het reglement aangepast. Lees meer over de OR Training OR-Reglement.


Reorganisatie

Na het volgen van de OR Cursus Reorganisatie bezit je voldoende kennis om een (aanstaande) adviesaanvraag reorganisatie te kunnen behandelen. Lees meer over de OR Training Reorganisatie.


Maatwerk

Hierboven staan een aantal OR cursussen die van te voren opgesteld zijn. Ik kan mij voorstellen dat je graag andere OR trainingen wilt. Of dat je onderwerpen die bij jouw onderneming spelen wilt behandelen tijdens de training. Daarvoor is de Maatwerk Training OR heel geschikt. Lees meer over de Maatwerkcursus OR.