OR Cursus Arbo

OR Cursus Beoordelingen van Trustpilot
OR-CURSUS.com scoort 4,5 sterren bij Trustpilot, zie https://nl.trustpilot.com/review/or-cursus.com

Na het volgen van de OR Cursus Arbo weet je wat je als OR kunt ondernemen om gezond en veilig werken te waarborgen. De cursus geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een webinar* (zie onder het formulier) en duurt één dag. Je kunt zelf een locatie regelen, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf, of OR-CURSUS.com regelt in overleg een locatie voor je.

De cursus bevat in het kort:

  • Arbeidsomstandigheden
  • Arbowetgeving
  • De rol van de OR
  • Veiligheid en gezondheid
  • Milieu en welzijn
  • RI&E
  • Praktische oefeningen

 

In-out company OR Cursus Arbo

Als meer dan 3 leden een OR Cursus Arbo willen volgen dan is het opvragen van een vrijblijvende offerte interessant. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. Je kunt zelf een locatie regelen, bijvoorbeeld bij jou op het bedrijf, of OR-CURSUS.com regelt in overleg een locatie voor je. De prijs ligt tussen € 100,= en € 239,= exclusief BTW per persoon. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per deelnemer. De laagste prijs is van toepassing als er 15 OR-leden deelnemen.

Open inschrijving OR Cursus Arbo

Als er 1, 2 of 3 leden deel willen nemen aan de OR Cursus Arbo of je wilt kunnen sparren met leden van andere OR-en, dan is een inschrijving het meest interessant. Dit kan door eerst een offerte aan te vragen. Deze OR Cursus Arbo kost € 248,= exclusief BTW (€ 300,08 inclusief BTW) en wordt gehouden in Amersfoort. De prijs is inclusief een heerlijke lunch. Verder komen er geen kosten bij. De cursus wordt gegeven aan kleine groepen van 15 OR-leden of minder. De gemiddelde groep cursisten bestaat uit 10 OR-leden.


Programma OR Cursus Arbo in pdf


*Webinar => De trainer maakt gebruik van een video-camera. De deelnemers kunnen de trainer op een beeldscherm zien en met de trainer chatten.

Wil je meerdere cursussen volgen?

Als je naast de OR Cursus Arbo ook een andere OR cursus wilt volgen, dan is een modulaire cursus of een maatwerkcursus misschien een betere en voordeligere oplossing. Deze cursussen vind je op de pagina Modulaire OR Cursus en de pagina Maatwerk OR Cursus.

OR Cursus Arbo

Waarom een OR Cursus Arbo?

Een taak van de OR is het bevorderen van en toezien op de naleving van alle regels die te maken hebben met gezond en veilig werken. Om deze taak goed uit te kunnen oefenen heb je in ieder geval kennis van de Arbo nodig. Deze kennis doe je op door de OR Cursus Arbo te volgen.

Ondernemingsraden kunnen een instemmingsverzoek van de bestuurder ontvangen die te maken heeft met gezond en veilig werken. Maar, hoe ga je dit verzoek behandelen? Want in woorden kan een voorgenomen besluit er heel mooi uit zien en heel logisch klinken, maar kan dit ook goed onderbouwd worden? Na het volgen van de cursus kun je een dergelijk instemmingsverzoek analyseren en een gefundeerd oordeel vormen.